Ana Sayfa / Haberler / Somali'ye Kurban Bağışı Kampanyası.

Somali'ye Kurban Bağışı Kampanyası.

Baldaner Vakfı - Darul Eytam Vakfı işbirliğiyle bu seneki  kurban organizasyonu Somali'de gerçekleştirecek.

Vekâlet yoluyla kurbanlarını Baldaner Vakfı’na bağışlayan hayırseverlerin, kurbanları Somali’de kesilip ihtiyaç sahiplerine dağıtılacak.

Kurban bedeli 500 TL

Kurban bedelinin 500 TL olarak belirlendiği kampanya kapsamında toplam 5000 civarında kurban kesilmesi planlıyor.

Kurban bağışlarınızı 29 Temmuz 2020 tarihine kadar yapabilirsiniz.

Kurbanınızı nasıl bağışlayabilirsiniz?

1. Hesab adı:BALDANER EĞİTİM VE KÜLTÜR VAKFI
  2. IBAN NO : TR 530001500158007304776048  VAKIFBANK – PENDİK E 5 ŞUBESİ (Açıklama kısmına; ad, soyad ve telefon numaranızı yazmanız gerekmektedir.)
  3. Vakıf merkezine gelerek elden bağış yapabilirsiniz.
  4. Baldaner Eğitim ve Kültür Vakfı’na 0216 311 11 03 numaralı telefondan ulaşarak bilgi alabilir, bağışlarınızı yapabilirsiniz.

Kurbanlıklar nasıl kesiliyor?

1. Kurbanlıklar Baldaner Eğitim ve Kültür Vakfı ve Darul Eytam Vakfı yetkililerince titiz bir çalışma ile kurban olma özelliklerine uygun olarak satın alınır.
  2. Kurbanlıklar İslami usullere uygun olarak kesilir.
  3. Kesilen kurbanlar ihtiyaç sahiplerine elden dağıtılır.
  4. Kurban kesimlerinin gerçekleştiğine dair bilgi, kısa mesaj ile vekâlet sahiplerine iletilir.